Kun pelaat nettipokeria, vältä näitä aloittelijan virheitä.

Online-pokeri ilmestyi tyhjästä ja siitä tuli digitaalinen uhkapelihulluus. Se on ollut yksi tunnetuimmista korttipeleistä vuosia, mutta sen suosio on noussut pilviin sen saapumisen jälkeen Internetiin.

Nettipokerin helppokäyttöisyys on houkutellut miljoonia uusia pelaajia rekisteröitymään ja aloittamaan. Suurimmalla osalla heistä on erilaisia ​​”hampaiden syntymisongelmia” tien varrella.

Karkeasti käännettynä nämä ovat sellaisia ​​alokasvirheitä, jotka voivat vahingoittaa peliäsi vakavasti.

Tämä mielessä, tässä on nopea erittely seitsemästä aloittelijan pokerivirheestä, joita vältetään:

Useissa peleissä käyttäen samaa strategiaa

Jotkut käsikirjat saattavat neuvoa sinua valitsemaan yhden pokeristrategian, jota voit käsitellä ja pitäytyä siinä. Valitettavasti tämä voi olla tragedia, joka odottaa tapahtuvansa. Jos pelaat samojen ihmisten kanssa usein, he omaksuvat nopeasti rutiinisi ja hyödyntävät niitä.

Siksi on parempi sekoittaa asioita silloin tällöin ja poiketa tavanomaisesta strategiastasi heittää heille kurvipallo. Hieman sujuvuuden lisääminen suunnitelmaasi voi myös parantaa mahdollisuuksiasi voittaa potti.

Vieraile asiabet.org-sivustolla nähdäksesi joitain pelitapoja, joita saatat haluta kokeilla, jos haluat pelata nettipokeria dynaamisemmalla tyylillä. Jos yrität uskaltaa eri tavoilla, voit löytää verkko-opetusohjelmia ja videooppaita kätevinä.

Liian paljon käsiä pelaaminen

Toinen yleinen virhe on pelata liian monta kättä kerralla riippumatta siitä, mitä sinulla on. Haluat olla osa toimintaa, mutta olet tietoinen siitä, että jollain muulla pöydässä voi olla huonompi käsi kuin sinulla. Tämän seurauksena pelaat joka käden epäröimättä.

Valitettavasti tämä on myös kaava katastrofille. Yksi pelin kriittisimmistä osista on tietää, milloin kipata, ja tämän kyvyn hallitseminen voi auttaa sinua tulemaan paremmaksi pokerinpelaajaksi.

Kyse ei ole siitä, että jatkat romahdusta ennen kuin sinulle jaetaan parhaat mahdolliset kortit. Tämä on myös taktiikka välttää, koska se ei hyödytä sinua. Sen sijaan se on käytännöllistä ja vastustaa halua pelata korteilla, jotka johtavat melkein varmasti tappioon.

Liian tiukka peli

Kuten aiemmin todettiin, rypistäminen vaaran ensimmäisistä merkeistä ei ole toteuttamiskelpoinen taktiikka. Monet pokerinpelaajat kieltäytyvät panostamasta edes penniäkään, ellei heillä ole puhdasta kultaa.

Ensinnäkin tämä eliminoi sinut kiistasta potista suurimmassa osassa käsiä. Lisäksi vastustajasi huomaavat nopeasti pelityylisi ja nöyryytävät sinua.

Kukaan ei pelaa sinua vastaan, kun maksat tai korot, jos pelaat vain silloin, kun sinulla on hyvä käsi. He luovuttavat, koska he tietävät, että pelaat vain silloin, kun korttisi ovat mahtavia, ja sinä kävelet pois surkealla palkinnolla. Kuten aiemmin todettiin, tärkeintä on löytää oikea tasapaino näiden kahden välillä.

Huonon strategian käyttäminen

Tietenkin on olemassa riski sijoittaa strategiaan, joka epäonnistuu surkeasti. Saatavilla on lukuisia pokeritekniikoita, joista osa on parempia kuin toiset. Mutta yksi asia on varma: ei ole olemassa sellaista asiaa kuin pokeristrategia, joka takaa menestyksen.

Tämä johtuu siitä, että jokainen käsi pokerissa on ainutlaatuinen. Mikään sinä tai kukaan muu ei voi vaikuttaa lopputulokseen tai ennakoida sitä. Vaikka siihen liittyy taitoja, se on ensisijaisesti onnenpeliä.

Olet ostamassa valheellisia tapoja, jos uskot mihin tahansa tekniikkaan, joka väittää takaavansa menestyksen. Mikään menetelmä ei voi taata voittoa, joten pysy kaukana kaikista neuvoista tai suosituksista, jotka lupaavat muuta.

Et pelaa asianmukaisissa pöydissä.

Miksi tyytyä johonkin, joka ei ole täydellinen sinulle, kun online-pokeripöytiä on niin paljon? Joskus – ellet usein – löydät itsesi pöydästä sellaisten ihmisten kanssa, joiden kanssa et halua leikkiä.

Jotkut ihmiset eivät ota sitä vakavasti, kun taas toiset menevät all-in joka kädellä vain sen vuoksi, kun taas toisilla on paljon enemmän kokemusta kuin kaikilla muilla ja he haluavat hyödyntää ja niin edelleen. Tee itsellesi palvelus ja poistu pöydästä heti, kun huomaat olevasi pöydässä sellaisen pelaajan kanssa, jonka ääressä et halua olla.

On helppo tehdä virhe pelaamalla väärissä pöydissä, mutta on tärkeää estää se. Se on myös yksinkertaisin virhe korjata, sillä sinun tarvitsee vain siirtää yrityksesi jonnekin.

Liian monien merkkien antaminen

Vaikka tämä ei koske yhtä paljon nettipokeria, se voi silti vaikuttaa peliisi. Koska kokeneemmat pelaajat voivat löytää vedonlyöntitapasi, kuten nopeuden, he voivat hyödyntää ahdinkoasi.

Kun pelaat pokeria verkossa, kertomuksia ei ole niin helppo havaita, mutta pelaajat, jotka eivät pelaa, voivat silti poimia signaalin nähdessään sellaisen. Jälleen, sen sijaan, että tekisit saman asian toistuvasti, strategiasi vaihtaminen voi auttaa.

Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse hallita “pokerikasvoja” menestyäksesi verkossa. Kukaan ei näe sinua, mikä tarkoittaa, että he eivät voi kertoa, kuinka innostunut tai hermostunut olet nyt.

Bluffaaminen on huono idea.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, aivan liian monet pokerin aloittelijat uskovat, että bluffaus on avain menestykseen – että jatkuva ja jatkuva bluffaus, ei satunnainen bluffaus.

Ongelmana on, että bluffaamisesta eroon pääseminen on joskus vaikeampaa kuin miltä näyttää. Vaikka pääsetkin eroon, pelaajatoverit leimaavat sinut bluffiksi, etkä voi tehdä sitä uudelleen.

Bluffaa tulee tehdä vain, kun olosuhteet ovat ihanteelliset ja rajalliset. Liiallinen bluffaus ja huono bluffaus toimivat aina sinua ja vastustajasi suosiota vastaan.

You might also like